Waarom Preventivo

Toe aan een arbodienstverlener die er écht werk van maakt? Preventivo helpt u laagdrempelig om verzuim te reduceren en de vitaliteit van uw medewerkers te verhogen.
7

Typisch Preventivo

Oplossingsgericht, op basis van duidelijke afspraken en flexibel aan te passen als dat nodig is. Zo zijn de verwachtingen altijd helder.

80% van het verzuim is niet medisch gerelateerd. Dit vraagt om een totaalbenadering op verzuim en vitaliteit. Verzuim door een medische oorzaak wordt direct opgepakt door onze bedrijfsarts. Voor niet medische oorzaken beschikken wij over een volledig aanbod van bewezen effectieve interventies.

Uw eigen verzuimregisseur. Eén aanspreekpunt voor al uw vragen.

Direct actie, korte lijnen en doelgerichte aanpak.

Geen gedoe, wij regelen het!

Bij verzuim zijn de eerste 4 weken cruciaal. Hierin maakt Preventivo het verschil. We houden het vooral praktisch, op basis van een concreet plan met kleine stappen en duidelijke doelen. Oplossingsgericht en flexibel pakken wij uw verzuim op. Zo maken wij er echt werk van!

Maak kennis met onze verzuimregisseurs

Wie is Preventivo?

Preventivo is een jonge, gedreven én gecertificeerde arbodienstverlener. Met alle kerndeskundigen en professionals binnen handbereik.

Onze verzuimregisseur staat voor onze klanten centraal. Zij zijn uw primaire contactpersoon en regisseren alles voor u rondom preventie en verzuim.

Goed geregeld, geen gedoe!

Marissa Woerdenbach, functie: Verzuimregisseur  Preventivo

Marissa Woerdenbach

Verzuimregisseur

Alex Trieling, functie: Verzuimregisseur/ Taakgedelegeerde Preventivo

Alex Trieling

Verzuimregisseur / Taakgedelegeerde

Remi Verwimp, functie: Manager Preventivo

Remi Verwimp

Manager / Verzuimregisseur

Persoonlijk kennis maken?

Neem contact met ons op

Reviews

Preventivo heeft mij bij een verzuimcase van de eerste tot de laatste stap geadviseerd met een succesvolle herintegratie van een werknemer als gevolg. Ik beveel Preventivo van harte aan, niet alleen om hun professionele kennis en begeleiding maar vooral door hun menselijke benadering.

Gert Van Dyck

Finance & HR Manager , Cembrit

Met eerdere arbodienstverleners behaalden wij niet de beoogde samenwerking die juist zo belangrijk is op dit gebied. Wij werken inmiddels al een paar jaar naar volle tevredenheid met Preventivo! Onze verzuimregisseur verstaat zijn vak zeer goed en is kundig, adequaat en professioneel. Wij hebben onze arbodienstverlener gevonden!

Chantal Keetelaar

HR-adviseur, Rederij van Hulst

Wij zijn erg tevreden met Preventivo. De verzuimregisseurs van Preventivo hebben ons goed geholpen om een situatie met een medewerker op te lossen. Proactief, snel handelend en duidelijk. Ik ben blij dat wij voor een samenwerking met Preventivo hebben gekozen.

Thijs Eijpeij

Makelaar, Housingnet

Wij werken inmiddels een jaar met Preventivo en zijn zéér tevreden over de service die we van hen krijgen. Preventivo geeft advies op maat en is altijd goed op de hoogte. De verzuimregiseur van Preventivo wordt gewaardeerd door onze medewerker en teamleads. Het voelt alsof Preventivo onderdeel uitmaakt van onze organisatie.

Pieter Lootens-Stael

Head of HR, Benelux & Nordics

Wij maken sinds een jaar gebruik van de dienstverlening van Preventivo en zijn zeer tevreden over de aanpak van ons verzuim, deze arbodienst komt de afspraken na die we hebben afgesproken.

Mathias Wagemans

McDonalds

Sinds wij onze arbodienstverlening bij Preventivo hebben ondergebracht merken wij pas hoe goed een arbodienst kan zijn. Ze zitten boven op de bal zonder dat dit vervelend wordt voor ons en onze medewerkers. Sterker nog, onze medewerkers ervaren het contact met de verzuimregisseurs van Preventivo als erg prettig!

Mike van Eikeren

Managing partner, van Eikeren Assurantiën

Felison
Harper
Bright
NED personeel
Turien en co
Stibbemeyster
Van Eikeren
mcdonalds
housingnet
dedalus
cembrit
RP insurance
Firm Financieel

Contact

Heeft u vragen? Bel ons gerust of neem contact op via onderstaande formulier. Wij zijn dagelijks bereikbaar van 8:30 tot 17:00 uur.

support@preventivo.nl

088 - 20 14 204

Marissa Woerdenbach, functie: Verzuimregisseur Preventivo